Meni
Košarica
Smo redki če ne edini na Koroškem, ki opravljamo menjavo olja v avtomatskem menjalniku v vseh znamkah vozil, z napravo za zamenjavo olja v menjalnikih. Pri tej metodi je poglavitno to, da se zamenja kompletno olje v celotnem menjalniku kot tudi ..
0.00€
Uporabljamo sodobne in zanesljive naprave za montažo in centriranje koles. Nudimo vulkanizerske storitve za vsa osebna ter lažja tovorna vozila.Poceni pnevmatike niso vedno najboljša izbira, a to ne pomeni, da niso na voljo cenovno ugodne gume dobre ..
0.00€
Preventivni pregled podvozja in pravilna nastavitev elementov povečuje varnost in lego na cesti.Brezhibnost podvozja zmanjšuje pot zaviranja ter obrabo pnevmatik in zavor. Na nepravilno nastavljeno podvozje vas lahko opozarjajo..
0.00€
Poskrbimo za popravilo ali zamenjavo kateregakoli tehničnega sklopa vašega avtomobila.Najpogostejša popravila:splošna mehanična popravila,splošna diagnostika,servisiranje klima naprav,menjava vetrobranskih stekel,čiščenje vbrizgalnih vodov in šob,pop..
0.00€
Dobro vzdrževano vozilo je eden izmed pogojev za varno vožnjo. Strokovno in redno opravljeni servisni pregledi prispevajo k ohranjanju kakovosti, varnosti, varčnosti in brezhibnosti delovanja vašega vozila. Ker nam ni vseeno za vašo varnost imamo ..
0.00€
Dezinfekcija klima ceviV klimatski napravi avtomobila in na kabinskem filtru se nabirajo prašni delci, bakterije, glive in plesni ter druga umazanija, ki je gotovo ni varno vdihavati, saj je zdravju škodljiva.Za čiščenje klime v avtu lahko s pametno ..
0.00€